Ingeniørens Jobtræf 2021

Kom og mød os til Ingeniørens Jobtræf på Navitas den 3. november 2021.

Ingeniørens Jobtræf 2021

Ingeniørens Jobtræf er der hvor du som teknologisk studerende kan blive klogere på din fremtidige karrieremuligheder hos ingeniør- og teknologivirksomheder. Kom og mød os og vores søsterselskab Eltronic A/S – to ingeniør virksomheder i stor vækst.

PROGRAM FOR DAGEN:
kl. 8.30 – 09.30: Åbning af Jobtræf med kaffe og morgenmad til de første 1000
kl. 12.00 – 13.00: Gratis frokost til de første 1000
kl. 14.00 – 15.00: Gratis kaffe og kage. Sidste chance for at møde virksomhederne!

Kig forbi og bliv klogere på din fremtidige karrieremuligheder hos Eltronic FuelTech A/S.

Eltronic FuelTech A/S

Eltronic FuelTech A/S specialiserer sig i løsninger til den maritime industri med det formål at gøre det muligt for skibe at sejle på alternative, grønnere brændstoffer. Eltronic FuelTech arbejder for at udvikle innovativ integreret maritim teknologi, der leverer verdensomspændende bæredygtighed.

Produktporteføljen består af høj- og lavtryksudstyr til dual fuel motorer, og virksomheden tilbyder løsninger i alle faser af produktudviklingscyklussen – fra konceptudvikling og fremstilling til installation, eftersalg og service. Eltronic FuelTech A/S beskæftiger 50+ ingeniører og teknikere, der både dækker specialiseret samt bred viden inden for branchen.

www.eltronicfueltech.com/career

Eltronic A/S

Eltronic A/S er en ingeniørvirksomhed med mere end 20 års erfaring med produktionssystemer og automation. Virksomhedsmålet er at være kundernes foretrukne partner samt at øge deres globale konkurrenceevne og bæredygtighed.

Eltronic A/S udvikler, leverer og servicerer automations- og produktionsløsninger til vores kunder i fødevare-, life science- og fremstillingsindustrien. Vi arbejder inden for hele værdikæden og kan indgå i projekter fra tidlig rådgivnings- og konceptfase til fremstilling, installation, test og service. Eltronic A/S beskæftiger ingeniører og teknikere indenfor en bred vifte af discipliner og med mange forskellige kompetencer.

www.eltronic.dk